CORONA MAATREGELEN

In het hele land krijgen mensen met een neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts het advies om thuis te blijven; ze moeten sociale contacten zo veel mogelijk mijden tot ze weer zijn opgeknapt. Dat betekent dat de aangescherpte maatregelen die tot 12 maart alleen golden voor Noord-Brabant worden uitgebreid naar het hele land.

Verder adviseert het crisisteam om alle evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland af te gelasten. Ook musea, theaters en sportclubs krijgen het advies om de deuren de komende weken te sluiten. Restaurants met meer dan 100 zitplaatsen moeten passende maatregelen nemen om besmetting te voorkomen, De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april.

Omdat er door de aangescherpte maatregelen evenementen zijn uitgevallen heeft De Organisator per direct ruimte om als project assistent te ondersteunen bij de uitvoer van projecten. Mocht u door de aangescherpte maatregelen en wellicht een hoger ziekteverzuim problemen ervaren bij de voortgang van uw project(en)? Neemt u dan gerust contact met mij op via 06 - 460 357 08 of annemiek@deorganisator.nl  (mailto:annemiek@deorganisator.nl)